Connect with us

Hír

Csapat ranking #3

A Forma-1-hez hasonlóan mi is egy kisebb tavaszi szünetet tartottunk, de ez nem jelentené azt, hogy ne emlékeznénk meg az Ausztrál Nagydíjról. Jöjjön a Csapat Ranking és a mémek.

A sorrend előtt azonban egy rövid magyarázatot szeretnénk adni, hogy miért volt a második újraindítás Kevin Magnussen kiesése után.

1. Mercedes

Annyira tökéletesen eljátszották a gyenge csapat szerepkört a médiának, hogy mi is elhittük. De végül a Sithek leleplezték magukat.

2. Aston Martin

Lawerence Stroll mindent meg tesz a csapat sikere érdekében. Ha kell egy rajtot is visszacsináltat és meg nem történté teszi.

3. Red Bull

4. McLaren

5. Haas

Ha az FIA az pillanatban más szabályokat alkalmazna, akkor a német pilóta végre a dobogón ünnepelhetett volna. Bár a pódium nem sikerült, de az első pontok idén legalább meglettek.

6. Alpine

7. AlphaTauri

8. Ferrari

Max Verstappen tavaly kiesett a Bahreini és Ausztrál Nagydíjról is. Ő nyerte meg a 2021-es világbajnokságot. Charles Leclerc idén kiesett a Bahreini és az Ausztrál Nagydíjról is. Vonjuk le együtt a következtetést.

9. Williams

10. Alfa Romeo

A finn pilóta ismét bevetette azt, amihez a legjobban ért: megmutatta a meztelen igazságot. Kár, hogy ettől a versenyzői képességei és a nem tempója nem javul.

+1

Tudjuk a közvetítésben is ezerszer hallottuk ezt a poént, de ha egyszer így történt, akkor így történt.

Click to comment