Connect with us

PR

Csapat Ranking #1

Max Verstappen győzelemmel zárult az idénynyitó Bahreinben. Mondhatnánk, hogy a szokásos forgatókönyv a tavalyi esztendőről visszatért 2023-ban is, de jelenleg még ne vegyünk készpénznek egy újabb dominancia kezdetét. Helyette inkább tekintsünk vissza a hétvége fő történéseire a Csapat Rankingban, ahol minden Forma-1-es csapatot a versenyhétvégén nyújtott teljesítményük alapján egy meme segítségével értékelünk ki és állítunk sorrendbe. A szabályok továbbra is változatlanok, mint amit az elmúlt években megszokhattátok: legelöl a versenyhétvége legjobbjai, míg leghátul azok a csapatok és pilóták, akik teljesítményükkel csalódást keltettek.

1. Aston Martin

Egy brit csapat német motorral és egy többre hivatott versenyzővel. Ismerős a történet, nem?

2. Red Bull

Vajon Max Verstappen megtudja-e törni az első győztesek átkát?

3. Williams

4. Alfa Romeo

5. Alpine

6. AlphaTauri

Az AlphaTauri legújabb érkezőjének nem úgy kezdődött az új kalandja, ahogyan gondolta. Legalábbis biztosan nem 7 tizedmásodperces lemaradásról álmodott ahhoz a Yuki Tsunodához képest, akinek a rajongói így elkezdhetnek reménykedni, hogy nem idén ér véget a japán Forma-1-es pályafutása.

7. Haas

Nico Hülkenberg megmutatta, hogy miért lehet helye a Forma-1-ben a Haas-szal. Majd másnap a csapat megmutatta, miért nem egy Nico Hülkenbergre volt szükségük.

8. Mercedes

Toto Wolff azt mondta ha kell, maga fogja Lewis Hamilton körbe vinni az újabb világbajnoki címért. Ha a Mercedes nem kerül ki a gödörből, szerintünk inkább a csapatvezető egészségügyi állapota fogja bánni és a brit pilóta fogja tologatni a csapatfőnökét.

9. Ferrari

10. McLaren

A Föld legboldogabb tartalékpilótája lehet Daniel Ricciardo, amiért nem kell a volt csapatánál versenyeznie.

+1

Zárásképpen emlékezzünk meg arról, hogy mekkora öröm volt Fernando Alonsot ismét a pódiumon látni. Láthatóan ő is nagyon élvezte, hogy a tavalyi szenvedős év után a csúcs közelébe ért.

Click to comment