Connect with us

Multi21

A Ferrarinál mindig van lentebb

Igazak lettek a pletykák és Sainz autójában erőforrást cserélnek (ami miatt vagy 15 rajthelyes büntetést kap, vagy megy a mezőny végére). A stratégiai osztály mellé mehet a PR-részleg is a sarokba.

Hogy Pérez és Hamilton hátulról rajtol, az teljesen rendben van. Monzában lehet előzni, az új erőforrás nagy szolgálatot tesz majd, fel lehet zárkózni. Ez persze igaz Sainzra is, de el tudnátok képzelni, hogy a Red Bull a Holland Nagydíj előtt küldje a mezőny végére Verstappent, vagy a Mercedes Silverstone-ban száműzze hátra Hamiltont?

A Ferrari sok tekintetben maga Olaszország, 300+ ezer olasz szurkoló lesz kint a hétvégén. Hetek óta nincs a csapatnak semmilyen sikerélménye, effektíve rajtuk röhög az egész F1-es közösség. Nem érdemelnék meg a szurkolók a reményt? Nem érdemelnék meg a csapattagok az esélyt egy kis önbizalomnövelésre? Pláne akkor, amikor épp évfordulót ünnepel a gárda és még speciális festéssel is érkeznek?

Miért nem lehetett Spában ellőni a motorcserét, ha tudták, hogy majd megint cserélni kell (főleg, hogy Leclerc-nél cseréltek)? Vagy akár a Holland Nagydíjon, pláne Sainz esetében, akinek úgy is olyan mindegy már, mit csinál. Ha mást nem, legalább egy erős hazai futamot kellett volna hoznia a Ferrarinak (vagy legalábbis megpróbálni), ehelyett már csütörtökön ott tartunk, hogy Saint a 18-20. helyről fog rajtolni (persze bármikor közbejöhet bármi, de ez annyira ferraris, hogy nagyon nehezen hiszem el, hogy vétlenek ebben).

Csatlakozzatok hozzánk a Discord szerverünkön is és hozzunk létre egy igazán elit közösséget! Meghívó:

https://discord.gg/9nnxNA46

Click to comment