Connect with us

Multi21

Egyszerűen hihetetlen, amit pár szektás Hamilton szurkoló csinál

Egyszerűen hihetetlen (szánalmas, felháborító – lehet válogatni), amit Toto Wolff és pár szektás Hamilton szurkoló csinál.

Max Verstappen ugye megnyerte a Holland Nagydíjat, és bár lehet azon ábrándozni, hogy mi lett volna, ha nincs Yuki Tsunoda fura leállása, fölösleges. Ahogy a hibrid érában Hamiltonnal, úgy most Verstappennel sem lehet semmit kezdeni és akkor is bedarálta volna mindkét Mercedest kérdés nélkül, ha Toto a feje tetejére ál és nincs semmilyen biztonsági autó (minden elemzés és szimuláció ezt az eredményt hozza ki). Ennek ellenére van pár szektás, aki azon delirál, hogy ÖSSZEESKŰVÉS (nem az), majd mentek k*rva anyázni és életveszélyesen megfenyegetni Hannah Schmitzet meg úgy általában az AlphaTaurit (bizonyára azok az idióták, akik tavaly Latifit is megkéselték volna).

Erre egyszerűen nincsenek szavak. Nemcsak azért, mert eleve nincs tétje vagy komolyan vehető relevanciája egy újabb Hamilton győzelemnek, hanem mert még Toto Wolff szerint sem volt reális esélyük a győzelemre, Tsunoda ide vagy oda (“We probably wouldn’t have won it”). Viszont a Mercedes csapatfőnöke nem képes ennyivel lezárni a dolgot, hanem hergel is egy kicsit, mert szerinte “gyanús” a dolog, és ha harcban lennének a bajnoki címért, akkor bizony érdemes lenne alaposan kivizsgálni (“If we were to fight for a championship, that would be something I would closely look at”).

Nyilván ő sem gondolja komolyan, de az ilyen összeesküvéselméletekkel csak hergeli azt az amúgy könnyen hergelhető réteget, aki emiatt hajlandó telefröcsögni az internetet (nyilván azért, hogy inkább erről szóljanak a mercedes hírek, ne Hamilton kirohanásáról). Az angol nyelvű fórumok tele vannak ezzel, ráadásul a helyzet odáig fajult, hogy az AlphaTauri már közleményben kérte ki magának azt a rengeteg gyűlölködést, amit kaptak.

Ha Alonso beszólása tiszteletlen, provokatív és felháborító, akkor Wolff hergelése mi? Totónak inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy a hétszeres világbajnoka ország-világ előtt hülyézte le a csapatot, mert “elb*szták” a versenyét, pláne, mert effektíve amúgy még igaza is van, mert egy biztos második helyet bukott ezzel. Kevesebb hergelés és több fókusz a saját csapatára jobb lenne.

Csatlakozzatok hozzánk a Discord szerverünkön is és hozzunk létre egy igazán elit közösséget! Meghívó:
https://discord.gg/wus2tDfA

Click to comment