Connect with us

PR

Csapat Ranking #14

Véget ért a Forma-1-ben a nyári szünet és pontosan ott folytatódott, ahol befejeződött: egy Max Verstappen győzelemmel. A holland győzelme olyan domináns volt, hogy nem mehettünk el mellette a Csapat Rankingban, ahol minden Forma-1-es csapatot a versenyhétvégén nyújtott teljesítményük alapján egy meme segítségével értékelünk ki és állítunk sorrendbe. Emlékeztetésképpen a sorrend legelején vannak azok a csapatok akik a Belga Nagydíj legjobbjai voltak, míg leghátul akik csalódást keltettek. 

Mielőtt a csapatsorrend jönne ne feledkezzünk meg arról, hogy egy szurkolócsoport kivételével mindenki várta a nyári szünet végét. Utóbb kiderült teljes mértékben igazuk is lett.

1. Red Bull

A galaxisban minden Forma-1-es szurkoló – a hollandok kivételével – beleborzongott egy sötét erő és ellenség visszatérése miatt. Mindenki attól retteg, hogy az idény maradék felét veszélyezteti a feltámadt fenevad.

2. Alpine

A francia spanyol pilóta gondolatait nem tudjuk mi volt a valóságban, de sejthetjük, amikor meglátta a pálya mellett leparkoló Mercedest és Lewis Hamiltont.

3. Williams

A futam egyik pozitív hőse Alex Albon volt, aki kivédekezte a riválisok támadásait a Belga Nagydíj alatt. A mögötte kialakult vonat miatt fel is keltette néhány ember figyelmét és a jövőben Sodor szigetének kalandjainál viszont hallhatjuk a brit-thai pilótát.

4. Aston Martin

 

5. Mercedes

Jöhettünk volna újra a hétszeres világbajnok balesetével, de mivel azt már ellőttük ezért a ruhakollekciója egy újabb darabját vettük szemügyre. Nehezen, de már tudjuk honnan volt ismerős ez a kiszerelés.

6. AlphaTauri

7. Ferrari

A Ferrari stratégáinak a számítása majdnem bejött. Bár ők nem hibáztak vasárnap, de Charles Leclerc kisebb hibájára nem számíthattak.

8. Alfa Romeo

Hát ez a születésnap se lesz Valtteri Bottasnak emlékezetes. Korai kiesés, egyre gyengébb autó, nincsen sok ok az örömre. Kaptunk is egy exkluzív felvételt, ahogyan a finn pilóta Guanyu Zhou-val “ünnepel”.

9. Haas

10. McLaren

+1

Zárásképpen emlékezzünk meg arról, hogy a Forma-1 szurkolótábora régóta várja a Porsche és a Red Bull hivatalos bejelentését a közös erőforrás kifejlesztéséről. Helyette az Audi jött és mondhatni, padlógázzal, szélárnyékban előzött Belgiumban.

Csatlakozzatok hozzánk a Discord szerverünkön is és hozzunk létre egy igazán elit közösséget! Meghívó:
https://discord.gg/wus2tDfA

Click to comment