Connect with us

Hír

Visszatér Kanadába a Forma-1, mutatjuk a menetrendet

A  Circuit Gilles Villeneuve versenypálya a koronavírus-járvány miatt három évnyi szünet után fogadja ismét a Forma-1 mezőnyét, ahova a Red Bull egy újabb kettős győzelemmel a hátuk mögött érkezik meg. A Ferrarinál ezzel szemben az egyre jobban gyülekeznek a sötét felhők a fejük felett, az olasz csapatnak régóta nem jön ki a lépés, Montrealban már tényleg szükségük lenne egy jó eredményre. A javításra minden esélyük megvan, főleg ha az időmérőedzéseket továbbra is képesek uralni Charles Leclerc révén.

A büntetőpontok állása a Kanadai Nagydíj előtt

A hétvégén a figyelem csak a Forma-1-re fog irányulni. Az IndyCarban és a Formula-E-ben is jól megérdemelt pihenőjüket töltik a pilóták, míg a junior kategóriáknak soha se volt szokásuk a tengerentúlra követni a száguldó cirkuszt. Az időeltolódás miatt ismét éjszakázásra kell készülniük a rajongóknak, így érdemes jól megjegyezni a versenyprogramok kezdési időpontjait, hogy előtte mindenki megfelelően kipihenhesse magát:

  • Forma-1: 1. szabadedzés – péntek 20:00 – TV: M4 Sport
  • Forma-1: 2. szabadedzés – péntek 23:00 – TV: M4 Sport
  • Forma-1: 3. szabadedzés – szombat 19:00 – Online: F1 TV (az M4 Sport csúsztatva mutatja 20:40-től)
  • Forma-1: Időmérő edzés – szombat 22:00 – TV: M4 Sport
  • Forma-1: Kanadai Nagydíj – vasárnap 20:00 – TV: M4 Sport

Amennyiben értékeled a Padlógáz munkáját, kérlek segítsd a tevékenységünket pár like-kal és megosztással, hogy így minél több emberhez eljuthassunk. Ha anyagilag is tudsz minket támogatni ezt az alábbi linken teheted meg. Minden segítséget köszönünk! 

https://www.patreon.com/padlogaz

Click to comment