Connect with us

PR

Csapat Ranking 8#

Max Verstappen győzelmével ért véget az Azeri Nagydíj, amely a Ferrari kettős kieséséről marad főleg emlékezetes. A helyszíntől való búcsúzás egyet jelent a Csapat Ranking érkezésével, amiben természetesen az olaszok problémái nem kerülhették el a figyelmünket, ahogyan a hétvége főbb pályán belüli és kivüli történései sem. De elég a szóból, lássuk a memeket. 

 1. Red Bull

A mexikói versenyző az időmérő edzésen ismét elkapta holland csapattársát. A csapatfőnök gyorsan emlékeztette is pilótáját, hogy pontosan mit várnak el tőle és a versenyen már be is tartotta az utasítást.

2. Alpine

Jelentjük, a francia csapat idei autója az egyenesekben jobb az átlagosnál. Az ő mércéjükkel mérve már ez is előrelépésnek számít.

3. Aston Martin

A négyszeres világbajnok versenyzőhöz ismét kegyes volt Baku, de az egyre jobban működő AMR 22B is sokat segített ezen. Már-már olyan volt, mintha a korábbi csapatában töltött énje tért volna vissza. Ha egy bikás versenygépet így tud vezetni még a német akkor nem csoda, hogy az ő autójukat másolták le.

4. Mercedes

5. McLaren

6. AlphaTauri

A csapat titokban egy új hátsó szárnyat hozott az Azeri Nagydíjra, amit láthatóan a versenyigazgatóság nem igazán szívelt. Kár érte, pedig kiváló ötlet volt.

7. Alfa Romeo

8. Williams

A csapat kanadai pilótájának Forma-1-es pályafutása jelenleg a végéhez közeledik. A kontroll már láthatóan nem az ő kezében van és ezt ő is érezheti.

9. Haas

10. Ferrari

Katasztrófa történt ismét a Ferrarinál Bakuban a kettős kieséssel. Ismerve a futam végeredményét nagyon rosszul öregedett a csapat nyilatkozata, amely szerint a monacói erőforrásával semmi baj.

+1

Zárásképpen tekintsük át, hogy a közeljövőben mi várható Maranelloban. Egy exkluzív felvételt kaptunk az olasz csapattól, hogy mi történt, amikor legutóbb nem sikerült egy győztes autót sikerre vezetni és fejek hullottak emiatt. Bár nem ez a legeredményesebb módszer, de ilyen a tradíció.

Amennyiben értékeled a Padlógáz munkáját, kérlek segítsd a tevékenységünket pár like-kal és megosztással, hogy így minél több emberhez eljuthassunk. Ha anyagilag is tudsz minket támogatni ezt az alábbi linken teheted meg. Minden segítséget köszönünk! 

https://www.patreon.com/padlogaz

 

Click to comment